Een nieuwe thuisbasis voor maak architectuur!

Een nieuwe thuisbasis voor maak architectuur!

Winter wordt lente: ons bureau verhuist naar een inspirerende nieuwe locatie.

maak architectuur gaat haar monumentale huisvesting in het voormalige PGEM besturingsgebouw verlaten. Met veel plezier hebben we, door hier 3 jaar te verblijven, bijgedragen aan De Transformatie, het creatieve hart van het in ontwikkeling zijnde oostelijk centrumgebied. Vele relaties hebben genoten van onze mooie ruimten.

De economische winter noopt ons om met een passende huisvesting beter toegerust te zijn voor de toekomst. Tegelijk hebben we volop werk, nieuwe perspectieven en goede uitzichten voor dit jaar. Het past daarom dat we een nieuwe stek gevonden hebben op de Arnhemse stuwwal, met een prachtig uitzicht over de Rijn en de Betuwe.

Wie de maak labs kent, weet dat we werken aan nieuwe collectieve vergezichten. Bij helder weer zullen uw perspectieven in onze nieuwe lab ruimten tot de einder kunnen reiken! Met onze wortels in de stad, want wij werken op een minuutje lopen van het station… van harte welkom!

Het nieuwe adres is:
Utrechtsestraat 67
6811 LW  Arnhem

Belangrijk!
> Ons vestigingsadres is voortaan ook ons postadres, de postbus vervalt.
> Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd.
> Meld bij uw bezoek aan of u gebruik wil maken van onze parkeervergunningen.
> In verband met onze verhuizing, zijn wij van woensdag 06 maart tot maandag 18 maart per e-mail niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Uiteraard blijven wij ook gedurende deze dagen wel bereikbaar op de bekende telefoonnummers.