Participatie

Partijen die collectief een ruimtelijk plan willen ontwikkelen, hebben belang bij het ontwikkelen van een gezamenlijk gedragen beeld. Vanuit maak<participatie ondersteunen wij planvorming vanuit een bottom-up aanpak, of het nu gaat om visies op gebiedsontwikkeling of om het realiseren van een collectief woonideaal. Overheden en organisaties kunnen voor de begeleiding van een succesvol participatief planproces bij ons terecht, particulieren en ondernemers kunnen met onze ondersteuning en betrokkenheid zelf plannen realiseren.

Voor de ondersteuning van participatieve projecten combineren we onze ervaring met het begeleiden van collectieve processen en cocreatie met onze vakkundigheid in proces en ontwerp. Inspiratie en creativiteit vanuit onze architectonische en stedenbouwkundige kennis vormen onze inhoudelijke inbreng in het planproces.

Voor grootschalige en complexe projecten bieden wij in samenwerking met het Amsterdamse bedrijf Social Impact begeleiding van cocreatieprocessen aan. Met digitale cocreatie zorgen we voor een groter bereik, breder draagvlak en meer betrokkenheid onder burgers en ondernemers.

Havenkwartier Arnhem

Uiterwaardenpark Arnhem

Groenvisie Nijmegen

Toekomstvisies Rheden en Dieren